Reiki

Reiki er universel livsenergi. Når du modtager Reiki skabes der en bevidst kontakt til denne universelle livsenergi gennem din sjæl. Din sjæl er altid i kontakt til livsenergien og din sjæl ved hvad du har brug for. På den måde er healing muligt.

Reiki er til både krop, sind og sjæl. Dine tankemønstre og vaner påvirkes under en Reikibehandling. Derfor er det muligt at blive bevidst om/slippe gamle vaner og mønstre som ikke støtter dig i at leve det liv du gerne vil have. Reiki påvirker kroppen så eks. smertelindring bliver muligt.

Når du får Reiki bliver du fyldt op af universets lys og energi. Du bliver støttet af Reiki og får derfor et større overskud til at møde hverdagens udfordringer. Reiki er energien som søger at skabe balance i dig.

Reiki lader sig ikke begrænse og derfor er der faktisk ingen grænser for hvad der er muligt under en behandling. Alt afhænger af hvad sjælen ønsker og i hvilken rækkefølge den ønsker det skal bevidstgøres, slippes eller udvides.

Alle har glæde af at modtage Reiki da energien selv finder vej til lige præcis det sted i dig der trænger til behandling.

Du modtager Reiki liggende på en briks, svøbt i tæpper. Reiki overføres til dig via mine hænder der lægges blidt på dit ansigt og på din krop.

Når man vælger at kalde Reiki for healing må forstås at begrebet at blive helet kan sidestilles med at få balance i og med livet, kroppen, sindet og sjælen.